{{content}} ×

Occasion Lease

Lease super snel een occasion vanuit onze voorraad! Kies zelf de looptijd en je jaarkilometrage, en stap binnen een paar dagen al in jouw volgende auto.

Benieuwd wat binnen nu en twee weken beschikbaar is? Hieronder zie je alle beschikbare voorraad auto's. 

Direct iemand aan de lijn? We staan je graag te woord via 088 - 99 60 101

Bekijk hieronder onze wisselende voorraad occasions

Beschikbaarheid wordt dagelijks bijgehouden!

Bekijk onze voorraad, en zie welke auto's binnen nu en twee weken beschikbaar zijn. Alle voorraad auto's zijn inzetbaar voor alle looptijden en kilometrages.
Vraag vrijblijvend jouw offerte op maat aan!

Gevonden auto's: 4 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 4 {{numberOfResults}}

Snel beschikbaar
Snel beschikbaar

Snel beschikbaar

Weergegeven modellen zijn binnen nu en 2 weken beschikbaar

Alle looptijden
Alle looptijden

Alle looptijden

Vraag jouw offerte op maat aan, op basis van alle looptijden

Wagenpark uitbreiden
Wagenpark uitbreiden

Wagenpark uitbreiden

Breidt gemakkelijk en snel je zakelijke wagenpark uit. Voor even, of voor een langere periode

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel je vraag aan je persoonlijke accountmanager

Occasion lease: hét alternatief voor een (te) dure auto

De auto. Een vervoermiddel dat in het huidige tijdperk niet meer weg te denken is. En terecht! Ze geven ons de vrijheid om te gaan en staan waar we willen. Deze vrijheid gaat echter achteruit omdat mensen zich geen auto meer kunnen permitteren. De kosten voor zowel leasen als kopen zijn simpelweg te hoog. Gelukkig is er voor deze groep mensen nog een aantrekkelijke optie: occasion lease.

Wat is occasion lease?

Occasion lease is een bekende vorm van auto leasen in Nederland. Je leaset hierbij een tweedehands auto in plaats van een nieuwe. Het biedt zo dezelfde voordelen van doorsnee autoleasing; zoals lage maandelijkse kosten, maar het biedt ook de extra voordelen van het rijden in een occasionauto.

Ben jij op zoek naar een betaalbare manier om in een auto te rijden? Dan is occasion lease iets voor jou! In plaats van een dure auto kopen lease je gewoon een schitterende tweedehands auto. Zo profiteer jij van lage maandelijkse kosten, no worries over de verkoop en onderhoudskosten. Jij hebt slechts één taak: het stuur vast pakken en binnen no-time wegrijden!

Waarom kiezen voor occasion lease? Dit zijn de voordelen

Snel kunnen rijden, een scherpe prijs en een rijker uitgeruste auto maakt het leasen van een occasion interessant. Maar dat niet alleen. Wanneer je kiest voor een tweedehands auto profiteer je ook van de eventuele fiscale voordelen dankzij een lagere bijtelling (dit is het geval wanneer je ervoor kiest om een elektrische occasion te leasen). Ook een lagere fiscale waarde is voor veel automobilisten mooi meegenomen. Ben je een ondernemer? Dan kun je ook nog kiezen voor een flexibel leasecontract, jij bepaalt hierbij de contractperiode.

Dus wil jij graag een auto leasen? Maar maak je jezelf zorgen over de maandelijkse hoge kosten? Dan is het leasen van een occasion absoluut iets voor jou!

Occasion lease bij Rebel Lease: zo gaat dat in zijn werk

Het proces van occasion lease bij Rebel Lease is eenvoudig. In slechts 5 stappen kun jij weg rijden in een mooie occasion. Met onderstaand stappenplan helpen wij jou graag op weg:

Stap 1: Kies je favoriete model: Kijk en vergelijk ons aanbod aan tweedehands auto’s en kies het model dat het beste bij jouw wensen aansluit. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om te achterhalen welke occasion je het beste kunt kiezen.

Stap 2: Vraag een offerte aan: Een occasion naar wens gevonden? Vraag dan een offerte bij ons aan. Wij zullen dan voor jou een occasion lease offerte op maat voor je maken.

Stap 3: Occasion leasecontract ondertekenen: Akkoord met de op maat gemaakte offerte voor jouw occasion leasecontract? Dan hebben wij enkel nog een handtekening van jou nodig.

Stap 4: Occasion afhalen: Zodra je de occasion leaseauto hebt besteld gaat het snel. De auto staat namelijk snel voor je klaar. Je ontvangt de autosleutel, een kopie kentekenbewijs en je bent ready to go!

Zoals je ziet, het proces voor een occasion leasen is kinderlijk eenvoudig en snel. Heb jij je oog inmiddels al laten vallen op een van onze fraaie occasion leasemodellen?

Tweedehands auto leasen bij Rebel Lease?

Om je op weg te helpen bij het leasen van een occasion vind je op bovenaan deze pagina een actueel aanbod van occasions. Al deze modellen zijn binnen nu en twee weken beschikbaar. Hier vind je ook de aanvullende informatie die je van ons mag verwachten. Zo tonen we op deze pagina de specificaties, uitrusting en het bruto bijtellingsbedrag. Zie je jouw droom-occasion er tussen staan? Dan kun je gelijk een offerte aanvragen.  

Wij helpen jou graag onbezorgd de weg op. Heb je nog andere vragen over occasion lease? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De adviseurs van Rebel Lease staan voor je klaar.

Op zoek naar een andere leasevorm?

Full Operational Lease
Full Operational Lease

Full Operational Lease

Bij full operational lease neemt Rebel Lease alle kosten en risico’s uit handen! Alle kosten die gemaakt gaan worden, worden genoemd in het leasecontract.

Shortlease
Shortlease

Shortlease

Niet vastzitten aan een contract? Shortlease beweegt met je mee. Je kunt na één maand elke dag opzeggen en de auto inleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het wagenpark van ons online label Supershortlease is één van de meest luxe van Nederland!

Direct rijden?
Direct rijden?

Direct rijden?

Heb je nú een auto nodig? Lease vanuit onze voorraad! Kies zelf de looptijd en je jaarkilometrage, en stap binnen een paar dagen al in jouw volgende auto. Benieuwd wat binnen nu en 2 weken beschikbaar is?! Kijk snel verder!

Op zoek naar heel wat anders? Bel gerust rechtstreeks via 088 99 60 101 of stel hieronder je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google