{{content}} ×

Flex Lease

Een contract met vrijheid!

Zakelijk leasen is niet meer weg te denken uit ondernemend Nederland. Geen grote investeringen en wél veel vrijheid om te ondernemen. Hecht jij veel waarde aan vrijheid? Zodat je al je bedrijfsactiviteiten kunt ontwikkelen als het jou uitkomt? Dan is flex lease iets voor jou! Met Flex Lease profiteer je van de voordelige tarieven van een meerjarig contract, met de flexibiliteit van een korter leasecontract. Gaat het opeens wat minder of juist te goed met je onderneming? Dan kun je het flex leasecontract per 12 maanden kosteloos opzeggen of juist verlengen. Hoe dat werkt? We leggen het je graag uit!

Direct iemand aan de lijn? Bel rechtstreeks met een Rebel via 088 - 99 60 101

Flex Leasen met tussentijdse uitstapmogelijkheden

Wil je een zakelijke auto leasen maar daarbij niet vast zitten aan een jarenlange verplichting? Dan is Flex leasen iets voor jou. Je sluit een contract af voor 12, 24, 36 of 48 maanden, met daarbij een break optie. Per 12 maanden kun je bepalen of je de auto langer door blijft rijden, of juist eerder inlevert. Wil je na 12 maanden het contract ontbinden? Geen probleem! Je kunt jouw leaseauto op iedere gewenste werkdag inleveren. Óok zonder reden. Wel zo relaxt!

Voorkom stilstaande auto’s in jouw wagenpark! Flex Lease is dé ideale flexibele leasevorm voor medewerkers die mobiliteit nodig hebben en werken op projectbasis, maar ook op basis van een contract voor bepaalde tijd.

Hoe werkt een Flex Lease constructie?

Wat is een flex leasecontract? De naam zegt het eigenlijk al: flexibel dus! Bij het aangaan van het Flex Lease contract, weet je al wat de maandelijkse leasetarieven zijn bij een minimale looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden. Én daarbij krijg je de mogelijkheid om de auto na een bepaalde periode weer in te leveren.

Stel: je sluit een Flex Lease contract af op basis van 12 maanden. In het contract staan de maandtarieven vermeld voor alle overige looptijden, waarbij je per 12 maanden minder gaat betalen per maand. Als je na de eerste 12 maanden toch besluit om langer door te blijven rijden, verlagen we niet alleen het maandtarief, je krijgt ook het verschil in maandtarief over de eerste 12 maanden gecrediteerd. Wel zo transparant! 

Andersom weet je dus ook vooraf het tarief wat we maandelijks in rekening brengen als je de auto eerder inlevert dan bijvoorbeeld 24 of 36 maanden. Geen grote afkoopsom, maar wel een kleine herberekening van het maandtarief. Wanneer je kiest voor flex leasen weet je precies waar je aan toe bent: nu en in de nabije toekomst. 

Flex Lease bij Rebel Lease

Flex Lease contracten kunnen zowel op splinternieuwe als voorraad auto's worden afgesloten. Zelfs voor bestelauto’s kun je bij ons terecht. 

Wil je snel rijden? Kijk dan wat we snel beschikbaar hebben. Staat je gewenste model of klasse er niet bij? Vraag dan een offerte aan, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op met onze lease adviseurs. Wat jouw mobiliteitswens ook is, bij Rebel Lease helpen wij jou graag vooruit met een flex leasecontract. 

✓  Flexibel zakelijk leasen
✓  Mogelijk op zowel nieuwe als voorraad auto's
✓  Per 12 maanden kosteloos je contract herzien
✓  Scherpe maandtarieven
✓  Contract wordt opgesteld op basis van het door jou gewenste jaarkilometrage

Of je nu voor een bestelwagen, elektrische- of stadsauto gaat. Wij bieden altijd een auto wanneer het jou uitkomt. Wij zijn in ieder geval al flexibel. Jij straks ook? Laat het ons weten!

Snel rijden? Bekijk onze dagelijks wisselende voorraad auto's

Gevonden auto's: 10 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 10 {{numberOfResults}}

Op zoek naar een andere leasevorm?

Direct rijden?

Direct rijden?

Heb je nú een auto nodig? Lease vanuit onze voorraad! Kies zelf de looptijd en je jaarkilometrage, en stap binnen een paar dagen al in jouw volgende auto. Benieuwd wat binnen nu en 2 weken beschikbaar is?! Kijk snel verder!

Shortlease

Shortlease

Niet vastzitten aan een contract? Shortlease beweegt met je mee. Je kunt na één maand elke dag opzeggen en de auto inleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het wagenpark van ons online label Supershortlease is één van de meest luxe van Nederland!

Full Operational Lease

Full Operational Lease

Bij full operational lease neemt Rebel Lease alle kosten en risico’s uit handen! Alle kosten die gemaakt gaan worden, worden genoemd in het leasecontract.

Op zoek naar heel wat anders? Bel gerust rechtstreeks via 088 99 60 101 of stel hieronder je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!